Versmarkt

Lees deze pagina even door, voor je je registreert.

Word jij ook blij van lokaal geteelde groente? Een groentepakket bevat gemiddeld 8 groentes. Het kost € 10,- of € 12,-. Kom voor je pakket langs bij één van onderstaande locaties:

    • Witte de Withstraat 127, elke woensdagmiddag van 16:00 tot 19:00u
    • PER 6 december 2017: Basisschool Wonnebald, Mozartlaan 189, elke woensdagmiddag van 12.00 tot 14.00u

Help je mee of haal je alleen af?

Lekkernassûh heeft geen winstoogmerk en om de prijs laag te houden vragen we iedereen die een pakket ophaalt om een bijdrage in tijd. Elke 2 maanden help je 4 uur mee met een taak van jouw keuze. Meer dan 4 uur meewerken mag natuurlijk altijd. Zo bouwen we samen aan Lekker nassûh! Je pakket kost dan € 10,-.

Heb je niet zoveel tijd? Even goede vrienden. Dan reken je € 12,- af voor je pakket.

Je abonnement op Actief of Pauze?

Op ieder moment kan je via je persoonlijke link aangeven of je wel of geen pakket wilt ontvangen. Niemand houdt ervan om voedsel weg te gooien. Het kost ons daarmee wel extra werk om groenten van niet opgehaalde pakketten een goede bestemming te geven. Je doet ons een dan ook een groot plezier door je status bij te houden.

  • Sta je op ACTIEF? Haal je pakket dan ook echt op.
  • Kun je een keer niet, zet je abonnement dan op PAUZE.

Verander je status vóór zondag 20:00 voor de woensdag erna. Gebruik hiervoor je persoonlijke link. (Mocht je je link kwijt zijn, klik dan op “Link kwijt / opvragen” en vraag ‘m weer op).

Breng zelf een tas mee

Breng een flinke boodschappentas mee, want wij hebben er geen. Neem eventueel ook nog extra zakjes mee voor brood, burgers of spinazie (losse verkoop alleen op de Witte de Withstraat).

Registreren (eenmalig)

Registreren is gratis en eenvoudig: Vul het formulier op de registratiepagina in, en klik op de knop [Registreer]. Naar de registratiepagina.