Wil jij ook zo’n lekker groentepakket?

Registreer je hieronder voor je wekelijkse groentepakket. Elke vrijdag krijg je een mailtje met een lijst van wat de week daarna in het pakket zit. Lees hieronder wel nog even belangrijke informatie voor je je registreert.

Nog even op een rijtje

We rekenen geen inschrijfkosten en je zit nergens aan vast, maar laat ons wel weten of je komt! Dan kopen wij zo’n lekker groentepakket voor je in. Hoe je dat doet? Lees verder!

Pauze of actief?

Als je je inschrijft, krijg je een persoonlijke link. Via deze link kun je aangeven of je wel of geen pakket wilt ontvangen. Bewaar hem goed!

Sta je op ACTIEF? Dan kopen we een pakket voor je in. Kun je een keer niet komen ophalen, zet je abonnement dan op PAUZE.

Verander je status vóór zondag 20:00u voor de woensdag erna. Gebruik hiervoor je persoonlijke link. Link kwijt? Klik hier om hem op te vragen.

Nog steeds enthousiast? Schrijf je dan hieronder in!

Foto door Finefocus.nl

Goed bijhouden van je status helpt!
Niemand houdt ervan om voedsel weg te gooien. Groenten van niet opgehaalde pakketten een goede bestemming geven betekent extra werk voor Lekkernassûh. Dus je doet de gemeenschap een groot plezier door je status goed bij te houden.

Privacyverklaring: Klik hier om te lezen over de wijze waarop Lekkernassûh omgaat met jouw gegevens.

Inschrijven

Loading table Vul dit formulier in om je als nieuwe deelnemer aan te melden...

Bij het invullen:

  • * Verplicht veld.
  • Postcode: moet met 2 beginnen ( = regio Den Haag).
  • E-mail: let op dat er geen spaties voor of achter het adres staan. En dat het van de vorm is: naam@voorbeeld.nl.
  • Krijg je toch telkens een foutmelding (‘This row has errors and cannot be inserted’)? Dit lijkt soms te gebeuren met de Safari browser. Wil je ons helpen het probleem te vinden? Probeer ajb of het met een andere browser (bijv. Chrome of Firefox) wel lukt. Lukt dat ook niet, probeer het dan op onze oude website: https://old.lekkernassuh.org/registreren/. Lukt het nog steeds niet, stuur dan een mail naar web-team@lekkernassuh.org met de gegevens die je wilde invoeren. Dan kunnen wij je inschrijving doen. Ook als het wel lukte met een andere browser of op de oude website dan horen we dat graag van je!

Wanneer je klikt op de knop [Lid worden] stem je met onze privacyverklaring in.

©️ Foto door finefocus.nl