Hoe kan ik helpen bij Lekkernassûh?

Bij Lekkernassuh draait alles om samenwerken. Met elkaar zorgen we dat alle werkzaamheden op en rond de Versmarkt en de Verpakkingsvrije winkel worden verzorgd.

Sinds februari 2018 werken we samen met de Timebank.cc. Dat betekent dat we mensen die meehelpen waarderen met Timebank-uren (en dat het mogelijk is je groentepakket bij Lekkernassuh te betalen met Timebank-uren). Meer hierover lees je hier: Lekkernassuh en Timebank.cc.

We zijn altijd op zoek naar mensen die mee kunnen helpen met onderstaande taken, kijk of er iets bij zit wat je aanspreekt. Stuur een mailtje als je interesse hebt of meer wilt weten over de werkzaamheden. Bekijk onze vacatures voor de taken waarvoor we specifiek op zoek zijn naar nieuwe mensen!

Waar kan ik bij helpen?

Verzorging markt
(Hands-on market)
Werken op de markt zelf: opbouwen van de markt in de ochtend, of tijdens de markt kratten opruimen of kratten gevuld houden met groente, helpen aan de kassa, bij de kaas, of bij de verpakkingsvrije verkoop. Of aan het eind van de markt helpen met opruimen.

> geef je naam en mailadres door via info@ * je ontvangt dan een link naar het Schema Marktactiviteiten waarin je zelf kan aangeven wanneer je wilt helpen.

Communicatie
(Communications)
Communicatie en promotie van Lekkernassuh en de activiteiten in De Gymzaal. Binnen het team bestaat de webdienst die berichten op website en social media plaatst, agenda en nieuwsberichten bijhoudt en plaats op de kanalen van Lekkernassuh. Daarnaast wordt er projectmatig met elkaar gewerkt aan bijvoorbeeld verbetering van de website, fotografie, promotie van Lekkernassuh op markten en festivals. De laatste woensdag van de maand komt het team bij elkaar na de markt.
> geef je naam en telefoonnummer door aan Team Communicatie via communicatie@ *
ICT Technisch beheer website, koppeling met social media, beheer abonnementen, etc.
Inkoop
(Purchasing)
Samenstellen groentepakket, bestellen van groenten, fruit en kaas, contact onderhouden met leveranciers, boeren en team inkoop, mails versturen naar klanten over het pakket.

> geef je naam en telefoonnummer door aan Team Inkoop via inkoop@ *

Logistiek / Transport
(Logistics / Transport)
Ophalen van groente, fruit of kaas bij de leveranciers, of het laden, wegbrengen en lossen van de groente bij de verschillende Lekkernassuh locaties in Den Haag. Vind je het leuk om (af en toe) te helpen bij het transport dan ben je hiervoor woensdagochtend/middag beschikbaar.
(Financiële) Administratie
(Financial) Administration)
Administratie van deelnemers, betalingen, bestellingen, boekhouding, PIN betaling opzetten, etc. Een uitgebreide omschrijving van de werkzaamheden is binnenkort beschikbaar. Met ingang van zomer 2018 zoeken we hiervoor een nieuwe, vaste kracht!
Koken
(Cooking)
Iedere woensdag wordt er ook gekookt zodat rond 18.30 uur mensen kunnen aanschuiven voor een maaltijd. Deze worden bereidt door de Volkskeuken. Wil je helpen met de bereiden, het uitserveren, of wil je zelf een keer het menu samenstellen en koken op woensdag? Informeer bij Liselotte in De Gymzaal, of stuur een mail naar liselotte@ *

* Meer informatie over de e-mailadressen vind je op de contactpagina.