Versmarkt

Lees deze pagina graag even goed door, voor je je registreert.

Lekker nassûh groenten zijn biologisch geteeld, lokaal, van het seizoen en hebben zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Word jij daar ook blij van?! Registreer je dan voor het wekelijkse pakket. Elke vrijdag krijg je dan een mailtje met een lijst van wat er de volgende week in het pakket zit. Ook zetten we het op Facebook.

Het Lekker nassûh groentepakket bevat ten minste 7 groentes. Het kost € 12,50 of 1,25 uur met Timebank.cc. Je kan wekelijks het wisselende pakket komen ophalen op één van de locaties.

Help je mee of haal je alleen af?

Lekkernassuh kan alleen bestaan als we het met zijn allen organiseren. Je kunt helpen tijdens de markt, maar ook in team communicatie, inkoop, logistiek of iets anders wat je leuk vindt. Bovendien kun je je tijd laten uitbetalen in Timebank uren en daarmee zelfs (een gedeelte van) je pakket betalen! (Lees meer over meehelpen).

Je abonnement op Actief of Pauze?

Op ieder moment kan je via je persoonlijke link aangeven of je wel of geen pakket wilt ontvangen. Niemand houdt ervan om voedsel weg te gooien. Het kost ons daarmee wel extra werk om groenten van niet opgehaalde pakketten een goede bestemming te geven. Je doet ons een dan ook een groot plezier door je status goed bij te houden.

  • Sta je op ACTIEF? Haal je pakket dan ook echt op. (Of laat het ophalen).
  • Kun je een keer niet, zet je abonnement dan op PAUZE.

Verander je status vóór zondag 20:00 voor de woensdag erna. Gebruik hiervoor je persoonlijke link. (Mocht je je link kwijt zijn, klik dan op “Link kwijt / opvragen” en vraag ‘m weer op).

Breng zelf een tas mee

Breng een flinke boodschappentas mee, want wij hebben er geen. Neem eventueel ook nog extra zakjes mee voor brood, burgers of spinazie (losse verkoop alleen op de Witte de Withstraat).

En kijk hier voor de betaalmethoden.

Registreren (eenmalig)

Registreren is gratis en eenvoudig: Vul het formulier op de registratiepagina in, en klik op de knop [Registreer]. Naar de registratiepagina.

Privacyverklaring: Klik hier om te lezen over de wijze waarop Lekker nassûh omgaat met jouw gegevens.