Over Lekkernassuh

Lekkernassuh is een georganiseerde gemeenschap van mensen die samen werkt richting de visie van een eerlijk, lokaal voedselsysteem in en rondom Den Haag. De mate waarin je als lid een bijdrage levert aan het halen van deze visie is afhankelijk van jouw eigen wil, beschikbare tijd, passie en onze wederzijdse behoeften.

Lid worden begint meestal bij het afnemen van een groentepakket van 8 verschillende groenten. Die bieden we aan op onze wekelijkse versmarkt tussen 16.00u en 19.00u aan de Witte de Withstraat 127. We verkopen daar ook kaas en versgebakken brood. Je kunt kiezen om €12,- te betalen voor een groentepakket. Dan verwachten we geen verdere bijdrage van je. Ook kun je kiezen om €10,- te betalen om vervolgens vier uurtjes per twee maanden mee te helpen in een van de werkgroepen. Hierover vind je meer informatie onder ‘werkgroepen’.

De versmarkt is een belangrijke plek om bewust tijd te nemen voor gezonde voeding en het is een gelegenheid om anderen te ontmoeten die dezelfde waarden delen. Iedere week tussen 17.30u en 18.00u serveert de Volkskeuken een vegetarische maaltijd en er is altijd koffie en thee tegen een kleine vergoeding. Ook proberen we vaak een muzikant te regelen en iemand die iets leuks met de kinderen op de markt doet zoals knutselen, tekenen of zaadjes planten.

Lekkernassuh is een zelfstandige organisatie die gefaciliteerd wordt door Stichting Lokaal Voedsel Den Haag. Deze staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK 62827049.

Lekkernassuh heeft nog geen eigen rechtsvorm, maar beoogt deze in 2016 te realiseren.

Stichting Lokaal Voedsel Den Haag

Bestuur

Het bestuur van Stichting Lokaal Voedsel Den Haag bestaat uit:

  • Frederik Oudenhoven als voorzitter
  • Eugène Lobry als penningmeester
  • Sytske Roskam als secretaris

Contactgegevens

Klik hier voor de contactgegevens.