Foto door finefocus.nl

Mooi, zonder jasje

Met Lekkernassûh streven we ernaar zo weinig mogelijk ‘afval’ te produceren. In onze verpakkingsvrije winkel in de Gymzaal hebben we een ruime keuze aan droge voedingsmiddelen zoals noten, gedroogd fruit, haver, muesli, plus verschillende oliën en azijnen. Een volledige lijst van onze producten vindt je hier.

De producten van de verpakkingsvrije winkel zijn gekocht in bulk van leveranciers die geen gebruik maken van gif of kunstmest. We proberen de marge zo laag mogelijk te houden zodat het voor iedereen toegankelijk is. Goed voor de planeet hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Kom langs met je eigen bakjes, potjes en zakjes en vul ze met onze mooie producten.

Foto door finefocus.nl

Hoe werkt het?

  • Kijk op de website voor de lijst met onze producten en maak een boodschappenlijstje. Op deze manier kunnen we je bestelling snel afhandelen en kunnen we het te betalen bedrag noteren voor bij de kassa.
  • Neem je eigen schone voorraadpotten, zakjes, bakjes of flesjes mee voor de producten op je boodschappenlijst (en nog wat extra voor het geval je iets nieuws wilt proberen).
  • Betaling is alleen mogelijk via online banktransacties, Timebank uren of PIN. Contant betalen is niet mogelijk.

Locatie and openinghours

Elke zaterdag van 11:00 tot 13:30h

Witte de Withstraat 127, 2518 CS Den Haag
E-mail: infoVVW@lekkernassuh.org
Telefonisch niet bereikbaar

Wil je graag als vrijwilliger bij de Verpakkingsvrije winkel werken? Je bent welkom! Wij hebben vaak mensen nodig in de winkel of om de nieuwe leveringen op te ruimen. Je kunt je hier inschrijven. Heb je vragen, mail naar infoVVW@lekkernassuh.org.

©️ Foto’s door finefocus.nl