Over Lekkernassuh

Lekkernassuh is een georganiseerde gemeenschap van mensen die samen werkt richting de visie van een eerlijk, lokaal voedselsysteem in en rondom Den Haag. De mate waarin je als lid een bijdrage levert aan het halen van deze visie is afhankelijk van jouw eigen wil, beschikbare tijd, passie en onze wederzijdse behoeften.

Lid worden begint meestal bij het afnemen van een groentepakket van ten minste 7 verschillende groenten. Onze wekelijkse versmarkten vind je op de pagina Contactgegevens, adressen en openingstijden

Geef aan op het aanmeldingsformulier waar je je pakket wilt ophalen. Je kunt kiezen om €12,50 te betalen voor een groentepakket. Ook kun je kiezen om (een gedeelte van) je pakket met Timebank.cc te betalen. Een groentepakket kost momenteel 1,25 uur. Hierover vind je meer informatie onder Timebank.

De versmarkt is een belangrijke plek om bewust tijd te nemen voor gezonde voeding en het is een gelegenheid om anderen te ontmoeten die dezelfde waarden delen. Schuif je aan voor een kopje thee en een leuk gesprek? Je bent welkom!

Lekkernassuh is een zelfstandige organisatie die gefaciliteerd wordt door Stichting Lokaal Voedsel Den Haag. Deze staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK 62827049. Lekkernassuh heeft nog geen eigen rechtsvorm, maar beoogt deze in 2020 te realiseren.

Voedsellokaal De Gymzaal van Stichting Lokaal Voedsel Den Haag is voedsellokaal en huis voor voedselinitiatieven als Lekkernassuh, Volkskeuken, Conscious Kitchen en Ons Eten.

Bestuur

Het bestuur van Stichting Lokaal Voedsel Den Haag bestaat uit:

  • Frans van der Steen, voorzitter
  • Sytske Roskam, secretaris
  • Marianne Zuur, bestuurslid
  • Vacature, penningmeester

Contactgegevens, adressen en openingstijden

Klik hier voor de contactgegevens, adressen en openingstijden