Groeien doen we samen.

Mensen worden zich steeds meer bewust van het belang van een eerlijke en duurzame voedselketen. En dat merken we, want we zijn in de afgelopen periode flink gegroeid. We willen iedereen de mogelijkheid bieden mee hieraan mee te werken. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen locatie of een afhaalpunt starten. Woon jij in een mooi stukje Den Haag en denk je dat er bij jou behoefte is aan een Lekkernassûh locatie of afhaalpunt en wil jij dit organiseren? Lees dan hieronder verder.

Wil je weten hoe je je moet opgeven voor een marktlocatie of afhaalpunt en wat het verschil is? Lees dan hieronder verder.

Als je vragen hebt kun je een altijd een mailtje sturen naar info@lekkernassuh.org

Foto door Miralee.nl

Afhaalpunt of locatie starten?

Afhaalpunt

Naast de markt op woensdag is het nu ook mogelijk om thuis een afhaalpunt voor de groentepakketten te beginnen. Je krijgt op deze manier de kans om je eigen kleine Lekkernassûh gemeenschap op te bouwen binnen je buurt. Buurtgenoten kunnen dan bij jou hun pakket ophalen aan huis. Daarnaast wordt je bestelling gratis thuisbezorgd, krijg je gegarandeerd de hoeveelheid brood en eieren die je wilt én het helpt ons de drukte te verminderen bij de markt. 

Vanaf 5 deelnemers kun je al een afhaalpunt starten!

Wil je meer weten over het starten van een Afhaalpunt? Lees dan hier verder.

Marktlocatie

Er zijn nu vier Lekkernassûh locaties in Den Haag. Denk je dat er in jou buurt behoefte is aan een Lekkernassûh locatie en wil jij een locatie starten? Dat kan! Wij willen graag in meer wijken bereikbaar zijn en alle nieuwe initiatiefnemers zijn welkom.

Een locatie start je als je meer dan 20 deelnemers kunt vinden in jou wijk en het potentie heeft om verder te groeien.

Vanuit onze ervaring van het opzetten van deze locaties hebben we een stappenplan geschreven om initiatiefnemers te helpen.

Wil je meer weten over het opstarten van een eigen Lekkernassûh locatie? Lees dan hier verder.

Foto door Miralee.nl

Verschil voor deelnemer

Voor een locatie beheer je als deelnemer zelf je profiel; je zorgt er dus zelf voor dat je status up-to-date is als je een pakket wilt ophalen. Op een marktlocatie kun je vaak ook nog extra’s kopen, maar dit hoef je niet vooraf te melden. Bij een afhaalpunt staat de status van je profiel altijd op pauze. Je bestelling loopt altijd via de contactpersoon van het afhaalpunt. Naast je groentepakket kun je ook eieren en brood bestellen.

Niet alle afhaalpunten staan op de website, omdat ze in deze gevallen al vol zijn. Op de pagina Locaties en openingstijden vindt je bij welke afhaalpunten er plek is voor nieuwe deelnemers.

Je kunt bij zowel een locatie als afhaalpunt betalen met Timebank-uren.

©️ Foto’s door miralee.nl