Locatie Mozartlaan stopt

Je bekijkt nu Locatie Mozartlaan stopt

Update: Locatie Mozartlaanmarkt stopt na 15 mei 2024, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving. De laatste markt zal plaats vinden op woensdag 15 mei 2024. Dit komt omdat de school, die de locatie huisvest, al eerder zal inpakken vanwege een aanstaande verbouwing.

[oud bericht] Helaas stopt de Mozartlaanmarkt na 3 juli 2024. De coördinator is na de zomervakantie niet meer beschikbaar en na deze periode is er niemand gevonden om de coördinerende taken over te nemen. Er zijn te weinig medewerkers om na de vakantie door te gaan met de Lekkernassûh markt op deze locatie. Ook de onzekere toekomst van de huidige locatie speelt een rol.

Mocht je graag de coördinerende taken willen overnemen en een doorstart willen maken met locatie Mozartlaan, meld je dan vóór 15 mei aan bij mozart@lekkernassuh.org.

De dichtstbijzijnde punt om een Lekkernassûh pakket op te halen is het afhaalpunt Musicon. Let op, dit is een afhaalpunt. Aanmelden gaat anders dan bij een locatie. Kijk bij ‘veelgestelde vragen‘ onder het kopje ‘Marktlocatie of afhaalpunt’ wat het verschil is en hoe je je kunt aanmelden mocht je interesse hebben.