Natuurlijk in je kracht door Liane Lankreijer

Beste mensen,

De vakantieperiode was voor mij een moment om weer meer op m’n plek te vallen’. Het thema van dit moment is: Zichtbaarheid. Hoog tijd dus om jullie allemaal een update te geven van ‘Natuurlijk in je kracht’.

Sinds de zomer heb ik nog meer stevigheid en veel zin en inspiratie om echt door te gaan met wat ik in de wereld te brengen heb en bovendien alleen nog maar te doen waar ik zin in heb ;-).

Het wordt voor mij steeds duidelijker dat ik vooral werk aan ons contact met de aarde: via voedsel en via de natuur. En dat ik er nog steeds van hou met (groepen) mensen te werken. Dus is het logisch als ik dingen doe die te maken hebben met het openen van ons hart voor onszelf, voor de natuur, ons eten, de aarde. Ik ben lekker bezig met initiatieven hier in de stad op het gebied van voedsel en natuur en ik help kleine en grote dingen te helen als het moment rijp is. Afgelopen maanden mocht ik soms wonderlijke dingen teweegbrengen in individuele sessies. Vlak voor de zomer heb ik mijn website geheel vernieuwd. Daar kan je zien waar ik mee bezig ben en hier zal ik de komende maanden vast nog veel meer laten zien.

En dus vond ik het de afgelopen tijd ook heel erg leuk om cursus te geven voor KNNV-Delfland. Zo leuk dat ik graag meteen zelf nog een groep wil starten. De cursus mindfulness met de natuur start daarom op 30 september. Hier kan je via de natuur je eigen persoonlijke thema’s verhelderen en wat je daar nu mee wil.

In oktober geeft ik ook 3x de workshop natuurlijk werken samen met Ria Roelands. Hier werken we met onze zelf ontwikkelde kaartenset om meer bij jezelf te komen en te blijven en je voor te bereiden op de winter.

Je bent van harte welkom om deel te nemen. Ik zou het helemaal gaaf vinden als je mensen kent aan wie je mij of deze cursussen aanbeveelt.

Bij voorbaat dank en Ik wens jullie een heerlijk overvloedige september toe,

hartelijke groet,

Liane Lankreijer

06 – 234 27 057

natuurlijkinjekracht

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Overig