Vacature Communicatieteam: webdienst medewerker

Je bekijkt nu Vacature Communicatieteam: webdienst medewerker

Gaat communiceren jou gemakkelijk af, kun je goed teksten schrijven en vind je het leuk om via verschillende kanalen de idealen van Lekkernassûh! te verspreiden? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken in ons communicatieteam!

We zijn op zoek naar een webdienst medewerker. Als webdienst medewerker ben je eens per 3 à 6 weken beschikbaar om een webdienst te draaien. Je bent dan een week lang verantwoordelijk voor alle communicatie via de website (WordPress), onze sociale media kanalen (zoals Facebook en Instagram) en de mail (op vrijdag en dinsdag informeer je onze deelnemers over het pakket van die week).
Verder schrijf je posts, deel je interessante artikelen die passen bij de visie van Lekkernassûh en beantwoord je vragen van deelnemers.
Het voornaamste doel is ons netwerk informeren en het delen van de idealen van Lekkernassûh: het via een zo kort mogelijke keten toegankelijk maken van gezond en lokaal geproduceerd voedsel voor regio Den Haag.

We vergaderen eens per maand en met een aantal taken zijn timebank uren te verdienen. Zo kun jij met jouw inzet je Lekkernassûh groentenpakket, kaas, en droogwaren bij de verpakkingsvrije winkel met timebank uren betalen.

Lijkt het je wat? Stuur ons een email aan info@lekkernassuh.org om samen de mogelijkheden te bespreken.

©️ Fotograaf onbekend

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws / Vacatures