Faces of Lekkernassûh: Sander

Je bekijkt nu Faces of Lekkernassûh: Sander

Dit is Sander. Een Lekkernassûh’er sinds 2014 🌱

“Toen het initiatief Lekkernassûh onder Den Haag in Transitie in de Gymzaal ontstond, ben ik samen met anderen de TransitieCinema gestart. Een wekelijkse filmvertoning met veelal lekkere hapjes (leftovers van het Lekkernassûh-diner). Dat was het begin van een mooie en langdurige relatie. Na een reis van twee jaar door Spanje en Portugal kwam ik weer terug in Den Haag en ben ik bijgesprongen als marktcoördinator in de Gymzaal.

Naast dat ik de plek en de mensen goed ken, ben ik altijd erg met voeding bezig geweest. Verpakkingsvrij leven is mijn streven en probeer mijn afval zoveel mogelijk te minimaliseren. Ik probeer zo min mogelijk te kopen en zo veel mogelijk producten en diensten te ruilen. Dat vind ik veel waardevoller.

Zo heb ik bijvoorbeeld eerder bij Kievit (in Katwijk, een van de boeren die ook aan Lekkernassuh levert) rabarber mogen oogsten in ruil voor een fles zelf gemaakte rabarberwijn. Lekker joh!

Ik woon daar niet ver vandaan, in een oude boerderij op Valkenburg (ZH). Ik heb vijf kipjes en een moestuin en fiets wekelijks met mooi weer naar Den Haag. Naast lekkere dingen maken, houd ik mij vooral bezig met muziek maken en natuuronderwijs.

Spreek me vooral aan tijdens de markt :)”

🍀Wil je deel uitmaken van de magie die Lekkernassûh mogelijk maakt? We zijn regelmatig op zoek naar ondersteunende handen voor verschillende Lekkernassûh-marktlocaties op de woensdag, en ook voor de Pakketvrije winkel op zaterdag! Vind je het leuk om in contact te zijn met andere gelijkgestemde mensen en tegelijkertijd een betere voedselketen te ondersteunen? Doe met ons mee!

Meer weten?

Stuur een mailtje naar info@lekkernassuh.org & check voor alle vacatures deze link.

🦋#peopleoflekkernassuh