Kruiwagen run

Je bekijkt nu Kruiwagen run

Op 12 oktober is er een kruiwagenmars door Den Haag.

Waarom doen we dat?

We hebben te maken met veel uitdagingen: CO2, stikstof, water, klimaat en gezondheid. Oplossingen voor deze uitdagingen komen samen in de bodem. Als we de levende bodem centraal stellen lossen we ze allemaal werkenderwijs en gelijktijdig op. Dat kan binnen 5 tot 7 jaar, waarmee we de doelstellingen voor 2030 halen.

Op 12 oktober lopen boeren, burgers, wetenschappers, docenten, studenten, artsen en bestuurders uit heel Nederland door Den Haag om deze boodschap over te brengen en te pleiten bij politici en ambtenaren voor levende bodems als uitgangspunt voor de landbouw en daarmee ook een toekomst met perspectief voor de jongere generatie agrariërs. Daar laten we zien dat we dit SAMEN willen: boeren, burgers, onderwijs, artsen, organisaties, koks, bestuurders. Aanvang rond 11 uur, eindtijd rond 13.30 uur.

Het zou geweldig zijn als:

– je deze actie wilt delen
– je op 12 oktober aan de kruiwagenmars meedoet. Dat kan met of zonder kruiwagen en/of via een steunbetuiging van je organisatie.

Meld je in alle gevallen aan via www.kruiwagenmars.nl en – als je organisatie de actie ondersteunt – stuur dan het logo ervan op naar info@kruiwagenmars.nl

Meer informatie over deze actie is te vinden op www.kruiwagenmars.nl