Locatie Spinozahof in bloei

Je bekijkt nu Locatie Spinozahof in bloei

Wat is het toch prachtig in stadstuin Spinozahof! Met het mooie zomerweer staat de tuin prachtig in bloei en alles groeit weelderig. De tuin vindt je in de levendige wijk tussen het centrum en station Holland Spoor. Zodra je de tuin binnen stapt is het één oase van rust. Je kunt plaats nemen op één van de bankjes verdekt in het groen en heerlijk naar het gezoem van de insecten luisteren.

Elke woensdag wordt hier een Lekkernassûh markt georganiseerd. Naast je groentepakket kun je hier ook terecht voor kaas, eieren en brood. Hier vindt je het adres en de openingstijden.

Wist je dat je ook eens op een andere marktlocatie je pakket kunt ophalen? Wie weet ben je hier nog niet eerder geweest. Hoe leuk is het om dan eens een kijkje te nemen op locatie Spinozahof, terwijl je je groentepakket ophaalt (of natuurlijk op één van onze andere mooie locaties)! Hoe doe je dat? Verander in je persoonlijk profiel je ophaallocatie naar bijvoorbeeld Spinozahof en laat je verrassen. Let wel op! Niet alle locaties hebben dezelfde openingstijden.

Foto’s door Killian