Faces of Lekkernassûh: Thomas

Je bekijkt nu Faces of Lekkernassûh: Thomas

Dit is Thomas, een Lekkernassûh’er sinds 2020 èn vennoot bij The Shore Scheveningen!🌱

“Sinds het begin van 2020 haal ik mijn groentenpakket bij Lekkernassûh. Ik vind het fijn dat het aanbod zoveel mogelijk biologisch is en daarnaast vind ik het mooi dat het zoveel mogelijk van lokale leveranciers komt.

Ik kwam mijn groentepakket altijd halen bij de Witte de Withstraat. Elke keer als ik van The Shore naar de Gymzaal fietste dacht ik: er zullen toch meer mensen zijn die uit Scheveningen komen om hun wekelijkse groentepakket bij Lekkernassûh te halen. Het was er soms erg druk en er stond vaak een lange rij. Hier zag ik een mogelijkheid om andere locaties te ontlasten.

Bij The Shore ben ik vennoot en verantwoordelijk voor de bar, het restaurant en de evenementen.

We zijn elke dag open en er is altijd iemand aanwezig op woensdag om de pakketten uit te kunnen delen.

Zo kunnen we het de mensen die al bij Lekkernassûh halen en in Scheveningen wonen vergemakkelijken omdat ze het groentepakket nu dicht bij huis kunnen halen. En daarnaast kunnen mensen die The Shore wel kennen maar Lekkernassûh nog niet, kennis maken met de biologische groentepakketten.

Wij verdienen er niks aan, maar dat hoeft ook niet. Wij ondernemen zonder winstoogmerk, met een ethische manier van ondernemen voor zowel mens als omgeving. Bij alle beslissingen die we maken denken we na over de impact op mens en milieu. Bij The Shore is alles wat er op de menukaart staat ook biologisch ingekocht.

Ik denk dat The Shore en Lekkernassûh een vergelijkbare visie hebben en daardoor een mooie match is.”

Wil jij ook jouw groentepakket op halen bij The Shore. Aanmelden kan via lekker.nassuh.the.shore@gmail.com

Instagram:
@t.v.franse
@theshorescheveningen

————

🍀Wil je deel uitmaken van de magie die Lekkernassûh mogelijk maakt? We zijn regelmatig op zoek naar ondersteunende handen voor verschillende Lekkernassûh-marktlocaties op de woensdag, en ook voor de Pakketvrije winkel op zaterdag! Vind je het leuk om in contact te zijn met andere gelijkgestemde mensen en tegelijkertijd een betere voedselketen te ondersteunen? Doe met ons mee!

Meer weten?

Stuur een mailtje naar info@lekkernassuh.org & check voor alle vacatures op onze website.

🦋#peopleoflekkernassuh