People of Lekkernassûh: Franka

Je bekijkt nu People of Lekkernassûh: Franka

Dit is Franka. Een Lekkernassûh’er sinds 2014 🌱

“Ik kom uit de culturele sector, ben Bachelor of Arts en organiseerde tussen 2007 en 2015 diverse evenementen voor de overheid en in de culturele sector. Vanaf 2013 ben ik me naast mijn werk, meer gaan focussen op sociale en duurzame initiatieven. Ik was hierin teamcoördinator, workshopleider, adviseur, accountmanager en conceptontwikkelaar.

Community building interesseerd me meer en meer, ik zoek naar echte connectie en wil bijdragen aan een meer duurzame en sociale maatschappij. Dus Lekkernassûh past me goed.

In 2014 maakte ik kennis met Lekkernassûh. Op een woensdagmiddag liep ik uit nieuwsgierigheid de gymzaal binnen, waar de markt bezig was, en begon met vragen stellen. Al snel hielp ik mee met van alles en nog wat; koken, de boel netjes houden, spullen delen, meedenken over organisatieontwikkeling, een werkgroep voor het presenteren van een goed plan voor het gebouw aan de Gemeente…. Door mijn eigen behoefte aan overzicht, bracht ik suggesties in over hoe er toegankelijker naar buiten kon worden gecommuniceerd over het initiatief.

Er was toen ook al die open en incluserende cultuur, daardoor voel ik me thuis en nuttig bij Lekkernassûh. Het is een plek waar je energie krijgt en een sociaal netwerk binnenstapt met focus op zaken die me aan het hart gaan. Die elementen zorgen dat ik ook nu nog verbonden ben aan Lekkernassûh en de Gymzaal.

Naast dat ik vrijwel wekelijks op woensdag ochtend meehelp bij de opbouw, pak ik eigenlijk op waar ik zin in heb en wat me op dat moment past. Ook ben ik deel van de Communicatie circel en van daaruit faciliteer ik o.a. het offline communicatiegedeelte in de Gymzaal.”

————

🍀Wil je deel uitmaken van de magie die Lekkernassûh mogelijk maakt? We zijn regelmatig op zoek naar ondersteunende handen voor verschillende Lekkernassûh-marktlocaties op de woensdag, en ook voor de Pakketvrije winkel op zaterdag! Vind je het leuk om in contact te zijn met andere gelijkgestemde mensen en tegelijkertijd een betere voedselketen te ondersteunen? Doe met ons mee!

Meer weten? Stuur een mailtje naar info@lekkernassuh.org & check voor alle vacatures onze website.

🦋#peopleoflekkernassuh

Foto: Dylan Morris